RESURSE INTERACTIVE GRATUITE PENTRU UZ DIDACTIC

21.06.2017

Calatorii geodezice, Franta - 1996

În cadrul colaborării dintre profesorii universitari din România și profesorii universitari din Franța, am avut onoarea de a fi „profesor vizitator” la câteva facultăți din universități franceze. În anul 1996, în „secolul trecut”, eram profesor universitar la Academia Tehnică Militară din București și decan al Facultății de Geniu, Geodezie și Construcții. Predam cursurile „cartografie”, „cartografie asistată de calculator” și „sisteme informatice geografice”. După o documentare asupra Franței în general, am accentuat repetarea unor cursuri de limbă franceză și asupra altor probleme de interes cu care aveam să discut cu colegii profesori și studenții francezi.
Postările sunt pe blogul meu din site-ul CRONOPEDIA. Veți putea citi prima postare printr-un click AICI. Trecerea de la o postare la alta sau de la un capitol la altul se face prin click pe cuvântul „continuare” de la sfârșitul postării (capitolului).
Capitolele sunt în curs de realizare. Subiectele sunt destul de interesante și nu vi le deezvăluim aici, lăsându-vă plăcerea de a le descoperi. În fiecare postare, la început, este dată și adresa de întoarcere la postarea precedentă, tot printr-un simplu click cu locatorul. În capitole există și destule imagini. Citire ușoară!