RESURSE INTERACTIVE GRATUITE PENTRU UZ DIDACTIC

06.09.2008

Debut - sau cand creativitatea nu-ti da pace !



http://goanimate.com/go/

Lasand gluma la o parte , Go! Animate este un nou site care permite crearea de animaţii flash proprii. După înregistrare, de fapt încă în decursul ei (atenţie: este nevoie de o adresă mail validă căci se cere confirmarea înregistrării), veţi avea posibilitatea de a alege să creaţi o nouă animaţie pornind de la zero (Blank Slate) sau de la unele template-uri predefinite (Thought Starters).
Fiecare temă suportă o serie de elemente (personaje, mesaje text, muzică de fundal) care odată introduse în scenele alese pot fi editate după placul fiecăruia (pot fi redimensionate, întoarse în oglindă, adăugate diferite mimici şi gesturi, diferite efecte sonore, de ex. un câine poate lătra, fugi, muşca şi alte acţiuni tipice unui câine). În bara de jos a site-ului puteţi urmări scenele create şi seta muzica de fundal (durata). Scenele pot fi copiate şi la rândul lor configurate după timp.
Unde ar pute fi folosit ? La cultura civica , la consiliere si orientare pentru redarea unor situatii , caracterizarea unor tipuri umane , inchegarea unor scene pe o tema data de fiecare elev sau grupa de elevi , ,,filmuletul '' urmand a fi comentat cu toata clasa .
E doar o propunere !

Un comentariu:

  1. hi
    hello
    how was your day?
    i liked your blog
    you are fantastic!!!

    really nice blog
    fabulous fantastic
    bye
    take care
    see you

    RăspundețiȘtergere